aA
Mažiausiai 30000 japonų tikrina savo romantinius sugebėjimus, bandydami telefono ir kompiuterio pagalba suvilioti savo svajonių moterį. Paslaugos “Love By Mail” prenumeratoriai iš specialaus sąrašo išsirenka moterį, kurios sieks įvairiomis priemonėmis. Jame yra ir barmenės, ir stiuardesės, įstaigos tarnautojos, netgi pradinių klasių mokytojos. Išsirinkę modelį, jie gali pradėti virtualius pasimatymus elektroniniu paštu.
Netikros, bet seksualios
Laiškai neturi būti vulgarūs. Vyrai atsargiai planuoja kiekvieną savo ėjimą. Kas per daug pažada ar per ilgai laukia, nepadarys įspūdžio pasirinktai moteriškei ir kaip atsakymą gaus “karčius” meilės laiškus. Taip nepasiseks ir tiems, kurie prabils apie sportą, ar apie tai, kad bendravimui truputį trukdo darbas. Juos mergina taip pat greitai paliks.

Sėkmingi viliotojai kiekvieną kartą gaus vis gražesnius ir karštesnius romantiškus laiškus, kuriuose naujoji draugė pasakos jiems netgi “slapčiausias” paslaptis.

Yra tik vienas šios paslaugos minusas – moterys, su kuriomis bendrauja vyrai, yra paprasčiausiai užprogramuota kompiuterinė programa.

“Love By Mail” sukūrė Japonijos žaislų gamintoja “Bandai”, prieš kelis metus sukūrusi visame pasaulyje milžiniško populiarumo sulaukusį elektroninį namų augintinį “Tamagotchi”.

Pasak bendrovės atstovų, svajonių merginą jau vilioja apie 30000 japonų. Ši paslauga kol kas yra prieinama tik Japonijos vartotojams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.