aA
Panevėžio kriminalistai ketvirtadienį sulaikė du įtariamuosius turto prievartavimu ir jo sunaikinimu. Už šiuos nusikaltimus įtariamieji buvo įkliuvę ir anksčiau, tačiau jiems pavykdavo išsisukti.
Kaip pranešė Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK ) atstovė spaudai, komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų prieš asmenį tyrimų skyriaus pareigūnai, pasinaudoję operatyvine informacija, sulaikė du panevėžiečius.

Sulaikytiesiems - 23 metų Zenonui Krivickui ir Mariui Kriaučiūnui - anksčiau buvo iškeltos baudžiamosios bylos dėl turto prievartavimo, tačiau, pritrūkus įrodymų, jos buvo nutrauktos. 1998 metais M. Kriaučiūnui buvo paskirti teismo įpareigojimai, teismo įpareigojimai šiemet buvo paskirti ir Z. Krivickui.

Praėjusią savaitę Panevėžyje buvo sulaikytos dvi turto prievartautojų grupės, išaiškintas vasarą dingusio be žinios panevėžiečio likimas. Paaiškėjo, kad vyras buvo nužudytas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.