aA
Vieno populiariausių nemokamo darbo tinkle įrankio PING autorius Mike'as Muussas trečiadienio naktį tragiškai žuvo automobilio katastrofoje Merilendo valstijoje. Nelaimė įvyko 5.30 ryto Lietuvos laiku 95-ajame greitkelyje. M.Muusso vairuojama mašina atsitrenkė į skersai ant kelio stovėjusį neapšviestą sugedusį automobilį, o nuo stipraus smūgio jo automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su traktoriumi.
Mike Muuss
Mike'as Muussas buvo gerbiamas JAV karinių pajėgų tyrimo laboratorijos Merilende mokslininkas. Jis specializavosi geometrinio modeliavimo, virtualios realybės, skaitmeninių tinklų srityse, taip pat buvo geras įvairių operacinių sistemų specialistas. Jį gerai pažinojo pasaulinio interneto tinklo bendruomenė. Internautams atmintyje Mike’as išliks kaip visada padedantis, protingas, gerai išmanantis savo darbą žmogus. Jis sukūrė nemažai programinės įrangos paketų bei įrankių, skirtų palengvinti darbą tinkle, tačiau vienas labiausiai paplitusių yra PING, visada priminsiantis mums apie jo kūrėją.

Dėl savo paprastumo ir panaudojimo galimybių (ir žinoma dėl to, kad tai nemokamas įrankis), PING buvo greitai pridėtas prie pagalbinių programų, skirtų “Microsoft Windows 95” ir “MS WindowsNT”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.