aA
Trečiadienio naktį apie 1 val. į policiją kreipėsi Nadežda Aleksejeva ir pranešė, kad vakare apie 19 val. Naugarduko g., prie degalinės "Nikoil", jos trylikmetę dukrą sumušė ir užpjudė rotveilerių veislės šunimi iš matymo pažįstama šešiolikmetė mergina.
N.Aleksejeva su dukra kurį laiką dėl šeimyninių aplinkybių gyveno pas draugus. Vėliau moteris su dukra grįžo į savo namus, tačiau draugų bute taip ir liko dalis daiktų.

N.Aleksejeva iš gretimame name gyvenančių draugų buto niekaip negalėjo pasiimti savo turto.

Problemą nusprendė išspręsti jos nepilnametė dukra Svetlana. Mergaitė į draugų butą aiškintis santykių pasikvietė dvi bendraamžes.

Svetlana paskambino į duris ir paprašė atiduoti jos šeimai priklausančius daiktus. Tarpduryje stovėjusi šešiolikmetė nieko nenorėjo girdėti.

Tuo metu pro duris snukį iškišo rotveilerių veislės šuo. Išsigandusios mergaitės puolė laiptais žemyn, paskui jas laukan išbėgo šešiolikmetė su šunimi.

Svetlanos draugės nubėgo į vieną pusę, ji - į kitą. Mergina su šunimi nuskubėjo paskui Svetlaną.

Prie "Nikoil" degalinės ji pasivijo trylikametę, ją pastūmė ir kelis kartus spyrė. Šalia apsiputojęs lojo rotveileris.

Po kurio laiko kitoje gatvės pusėje stovinčios Svetlanos draugės išgirdo riksmą: "Paimk šunį!" Matyt, tuo metu šuo kelis kartus įkando mergaitei į dilbį.

Kol kas tiksliai negalima pasakyti, ar šešiolikmetė tyčia liepė šuniui kąsti gulinčiai mergaitei, tačiau šiuo atveju šuo gali būti traktuojamas kaip nusikaltimo įrankis.