aA
Alytaus miesto meras socialliberalas Vytautas Kirkliauskas penktadienio rytą nesuvaldęs tarnybinio automobilio atsitrenkė į du šalikelėje stovėjusius automobilius ir pateko į ligoninę. Pasak dienraščio "Lietuvos rytas", autoavarija, kurios metu vakar nukentėjo 52 metų Alytaus meras, įvyko apie pusę aštuonių ryto Statybininkų gatvėje.
Savivaldybei priklausančiu automobiliu "Volvo 850" važiavęs V.Kirkliauskas jo nesuvaldė, trenkėsi į važiuojamosios kelio dalies dešinėje pusėje stovinčius "Honda Accord" bei "Opel Astra" automobilius ir juos apgadino. Apgadintas ir savivaldybės "Volvo". Visi automobiliai buvo apdrausti.

Dėl galvos traumos meras paguldytas į Alytaus apskrities ligoninės traumatologijos skyrių. Tačiau penktadienį po pietų iš ligoninės meras išvyko į Alytaus sporto rūmus ir dalyvavo čia vykusiame 8-ojo Europos jaunimo vaikinų čempionato finalinių varžybų atidaryme.

Meras šią savaitę į autoavariją pateko jau antrą kartą. Antradienį apie pietus atsitrenkusi į miesto savivaldybės "Volkswagen Golf" automobilį susižalojo dviračiu važiavusi 21 metų alytiškė.

Savivaldybės automobilį tąkart vairavo Miesto ūkio departamento direktorius Sigitas Stumbras, o šalia jo sėdėjo meras V.Kirkliauskas. Abu valdininkai važiavo iš sporto rūmų, kur vyko pasitarimas dėl Europos jaunimo krepšinio čempionato.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.