aA
Ketvirtadienį Kauno rajone prie Girionių kaimo rastas Kauno mariose nuskendusio žvejo kūnas. Skenduolį apie penktą valandą ryto pastebėjo atėjęs į pakrantę žvejys. Nuskendusio vyro kūnas plūduriavo vandens paviršiuje apie 40 metrų nuo kranto.
Vyras iš vandens ištrauktas apsirengęs ir su aukštais žvejo batais. Jokių smurto žymių nerasta.

Ant kranto rasti jo žvejybos reikmenys, dokumentai, automobilio rakteliai. Netrukus Girionių kaime rastas ir paskendusio vyriškio automobilis.

Pagal drabužiuose buvusius asmens dokumentus Kauno rajono prokuratūros pareigūnai išsiaiškino, kad nuskendo 71 metų kaunietis Jonas Sadauskas.

Kaip BNS sakė prokuratūros pareigūnai, J. Sadausko žmona jiems teigė, kad jos vyras sirgo širdies ir bronchų ligomis, jam du kartus šuntuota širdis, vyrui buvo pripažintas antros grupės invalidumas.

Todėl pareigūnai neatmeta galimybės, kad pagyvenęs žvejys suklupo ir paskendo pablogėjus sveikatai, o banguojantis marių vanduo jo kūną nuplukdė toliau nuo kranto.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.