aA
Klaipėdos policija ketvirtadienį toliau tikrino miestą ir jo prieigas ieškodama iš Klaipėdos apygardos prokuratūros pasprukusio sulaikytojo. Trečiadienį apie 16 val. iš Klaipėdos apygardos prokuratūros pastato paspruko iš policijos areštinės apklausai atvežtas 29 metų Oktavijus Balsevičius.
Handcuffs
Grupiniu žaginimu įtariamas vyriškis, policijos teigimu, galėjo nubėgti geležinkelio stoties arba Miško gyvenamojo rajono link.

Trečiadienio vakarą prie visų išvažiavimų iš miesto policija tikrino automobilius.

Apie 170-172 centimetrų ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų šviesių plaukų vyras vilkėjo melsvus marškinėlius ir rausvus šortus. Jo rankos priekyje buvo surakintos antrankiais.

Palangiškis O.Balsevičius anksčiau teistas už ginklo laikymą. Sekmadienį jis buvo sulaikytas įtartas grupiniu merginos išžaginimu. Teismas leido jį suimti dviem mėnesiams.

Dėl šio įvykio bus atliekamas tarnybinis patikriniams, aiškinantis, kaip pareigūnų lydimas suimtasis sugebėjo pasprukti iš prokuratūros pastato.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.