aA
Kaune vyriškis sumušė savo sugyventinės 4 metų sūnėną. Trečiadienį Kauno Žaliakalnio policijos nuovados nepilnamečių reikalų inspekcija gavo pranešimą, kad į Kauno medicinos universiteto klinikas buvo atvežtas 4 metų S.J., kuriam sumuštas veidas ir sulaužyta nosis.
Kauno Žaliakalnio policijos nuovados nepilnamečių reikalų inspektorė Regina Jefremovienė BNS sakė, kad vaiko tėvas dirba Kaliningrade, o motina neseniai įsidarbino pardavėja, todėl ji nuolat palieka sūnų prižiūrėti nedirbančiai seseriai.

4 ir 6 metų dukras auginanti vaiko teta gyvena su nedirbančiu 31 metų Valerijumi Skačkovu.

Pirmadienį sugyventinei trumpam išėjus, V.Skačkovas su vaikais liko vienas.

Pasak pareigūnės, vyras žiūrėjo televizorių ir kai vaikai pradėjo išdykauti, jis įniršęs, kad jam trukdoma, pastūmė mergaitę, o sugyventinės sūnėnui spyrė į nosį.

Netrukus grįžusi sumušto berniuko teta sustabdė gausų kraujavimą iš nosies, bet į medikus nesikreipė. Vakare berniukas dar liko nakvoti tuose pačiuose namuose.

Antradienio vakarą, kai vaikas buvo atvežtas motinai, ši irgi nusprendė neskubėti vežti vaiko gydytojams, nes, jos nuomone, jau buvo vėlus metas.

Trečiadienio rytą medikai apžiūrėjo vaiką ir konstatavo nosies lūžį bei veido sumušimą. Berniukas šiuo metu gydomas namuose.

Pasak R.Jefremovienės, apklausti daugiabučio namo kaimynai teigė, jog V.Skačkovas su sugyventine negirtauja ir nėra asocialūs, tik labai neturtingi, juos dažnai paremia kiti žmones.

Pasak inspektorės, vaiką sumušusiam V.Skačkovui gali būti iškelta baudžiamoji byla.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.