aA
Trečiadienį įsakymu teisingumo ministras atleido Vilniaus miesto 15-ojo notaro biuro notarę Genovaitę Šiško iš notarės pareigų nuo 2007 m. kovo 1 d. Šis sprendimas priimtas notarės prašymu,, rašoma Teisingumo ministerijos pranešime spaudai.
Petras Baguška
Petras Baguška
© DELFI (D.Augūnaitės nuotr.)
Teisingumo ministras P. Baguška dar pernai kreipėsi į Notarų atestacijos komisiją, prašydamas atlikti Vilniaus miesto 15-ojo notaro biuro notarės Genovaitės Šiško neeilinę atestacija, tačiau dėl notarės ligos ši atestacija nebuvo įvykdyta.

Neeilinė atestacija inicijuota išnagrinėjus Jadvygos Kavaliauskienės prašymą ir nustačius, kad notarė patvirtino žemės sklypo pirkimo - pardavimo su atpirkimo teise sutartį pažeisdama įstatymų reikalavimus.

Priimdamas sprendimą atleisti notarę iš pareigų, Teisingumo ministras išreiškė susirūpinimą dėl notarės sveikatos ir pabrėžė, kad atsistatydindama iš pareigų notarė Genovaitė Šiško priėmė garbingą sprendimą tinkamai baigti notarės karjerą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.