aA
Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) ir Klaipėdos teritorinės muitinės Pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai pirmadienio vakarą Klaipėdoje sulaikė du prabangius BMW automobilius, kuriuos mėginta nelegaliai įvežti į Lietuvą, deklaravus kaip iš JAV gabenamas įvairias siuntas. Sulaikytų automobilių vertė – apie 400 tūkst. Lt.
Kaip praneša MKT, vėlyvą pirmadienio vakarą Klaipėdos Malkų įlankos jūrų uosto poste patikrinę konteinerį, MKT pareigūnai ten aptiko du naujutėlaičius (2006 m. gamybos) BMW automobilius.

Automašinos buvo užmaskuotos įvairiais daiktais – kėdėmis, čiužiniais, ant jų buvo užkrauta lova.

Vienas iš sulaikytų automobilių – prabangus visureigis BMW X51, kitas – kabrioletas BMW M6 Coupe.

Į Lietuvą automašinos atplukdytos iš JAV, Ilinojaus valstijos. Krovinys buvo deklaruotas kaip įvairios siuntos fiziniams asmenims.

Sulaikytų automobilių vertė preliminariais duomenimis – ne mažiau kaip 400 tūkst. Lt. Įtariama, kad abi transporto priemonės gali būti vogtos.

MKT Klaipėdos skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 199 str. 1 d.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.