aA
Turtingiausias Seimo narys Antanas Bosas trumpame interviu "Vakarų ekspresui" vakar prisipažino vis dėlto buvęs įkaušęs per praėjusią savaitę vykusias finalines Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybas tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Kauno "Žalgirio".
Antanas Bosas
Antanas Bosas.
© DELFI (J.Vanago nuotr.)
Nepaisant to, pastarajai komandai duotą pažadą už pergalę skirti milijoną politikas ketina ištesėti.

Ar bus žadėtasis milijonas? - vakar paklausėme A. Boso.

Taip, jau ruošiamos sutartys. Jei ne šią, tai kitą savaitę pinigai bus pervesti į klubo sąskaitą.

Gal ketinate iš šios labdaros padaryti šou, viešą renginį?

Lagaminuose šiais laikais milijonai nevežiojami. Yra Paramos ir labdaros įstatymas, tam tikros formos, bus pasirašyta sutartis. Jie siūlo duoti kažkokią reklamą dar.

Krepšinyje, kaip ir daugelyje populiarių sporto šakų, visada sukasi dideli pinigai, o kur milijonai - ten ir eilutė norinčiųjų pinigus iššvaistyti. Nebijote to?

Žinote, ką dabar galima pakeisti, jei taip pasielgtų? Tai būtų paskutinė parama. Šiaip mes visada remiame sportą, nė vienos olimpinės žaidynės be paramos neapsiėjo.

Kaip Jūsų draugė Daina reagavo, kai sužinojo, kad šeimos biudžetas paplonės milijonu litų?

Sakė, kad esu šaunuolis.

Gal matėte save televizijos reportaže finalinėse rungtynėse?

Taip.

Neatrodėte sau išgėręs?

Mačiau. Norite, kad LNK ką nors gero apie mane parodytų? Aš juk nesakau... Taip, atsigėrėme alaus, pasveikinę jubiliatus. Kas čia tokio.

Ar nebijote, kad po tokių istorijų visuomenė neigiamai žvelgs prieš rinkimus, gali pasikartoti Naglio Puteikio istorija?

Taip tikrai negali būti. Ten žmogus visai nekontroliavo savęs, o aš tai normaliai elgiausi. Nebijau, kad rinkimams pakenktų.