aA
Į JAV prezidento postą pretenduojančio George W. Busho paauglys sūnėnas buvo pagautas pusnuogis automobilyje besismaginantis su 17-mete mergina.
16-os metų Johnas "Jebby” Bushas, kandidato į prezidentus jaunesniojo brolio, Floridos gubernatoriaus Jebo Busho sūnus, buvo pagautas jau be kelnių besilinksminantis automobilyje šalia vieno iš Talahasio prekybos centrų. Prekybos centro apsaugos darbuotojai, pastebėję aprasojusius automobilio langus, nusprendė dėl viso pikto jį patikrinti, pranešė "New York Post".

Policijos seržanto Oscaro Brannono nuostabai, automobilyje "Jeep Cherokee" buvo užsirakinę Bushas Jaunesnysis kartu su blondine kompanione, elitinės privačios mokyklos moksleive, "abu nuogi žemiau juosmens".

Dėl mylėjimosi viešoje vietoje pareigūnas užpildė "netinkamo seksualinio elgesio" raportą ir informavo apie tai abiejų paauglių tėvus. Vieno iš apsaugos darbuotojų teigimu, “Jebby visa tai priėmė kaip pokštą, ypač po to, kai pasikalbėjo su savo tėvu. Tada jis užsiminė, "Mano tėvas sutvarkys tai".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.