aA
Rusijos Federalinės pasienio tarnybos direktorius generolas - pulkininkas Konstantinas Tockis pakeitė savo darbotvarkę ir vietoj planuoto vizito į Lietuvą išvyko į Mongoliją.
Pirmadienį Rusijos federalinės pasienio tarnyba informavo Lietuvos Pasienio policijos departamentą, kad anksčiau planuotas K. Tockio vizitas neįvyks dėl pakeistos Rusijos pasieniečių vado darbotvarkės.

Kaip BNS pranešė departamento Ryšių su visuomene poskyris, K. Tockis yra Rusijos prezidento Vladimiro Putino delegacijoje ir pirmadienį išvyko su ja į Mongoliją.

K. Tockis Lietuvoje turėjo viešėti antradienį ir trečiadienį. Visuose anksčiau numatytuose K. Tockio susitikimuose dalyvaus jo pavaduotojas generolas - pulkininkas Aleksejus Koževnikovas bei jį lydinti aukštų Rusijos pasieniečių delegacija.

Antradienį Vilniuje A. Koževnikovas susitiks su vidaus reikalų viceministru Juozu Galginaičiu, vyriausiuoju pasienio policijos komisaru Algimantu Songaila.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.