aA
Sekmadienį apie 17 val. Vilniuje, Saulėtekio gatvėje, įtariama, nusižudė žmogus. Policijos pareigūnai dar aiškinasi aplinkybes – kol kas net nežinoma, iš kurio aukšto žmogus galėjo iššokti ar iškristi.
Bendrabučiai Saulėtekyje
Bendrabučiai Saulėtekyje
© DELFI
Policija kol kas nepatvirtino, kad savižudis galėjo iššokti iš 8-ojo aukšto. „Tyrėjų grupė dirba bendrabutyje, dar nežinome, ar pavyko rasti liudytojų", - DELFI teigė Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato budėtojai.

Nelaimė įvyko Saulėtekio al. 8 bendrabutyje. Šešiolikos aukštų pastate gyvena Filologijos fakulteto studentai, be to, čia gyvenamąsias patalpas nuomojasi iš kitų miestų atvažiavę statybininkai.

Policija dar nenustatė žuvusiojo asmens tapatybės. Bendrabučio budėtojas DELFI teigė, kad greičiausiai nusižudė ne statybininkas. „Tai tikrai ne studentas, greičiausiai - pašalinis žmogus, iš veido matosi, kad tai pagyvenęs žmogus", - teigė liudininkai.

Įvykio aplinkybės tiriamos. Pareigūnai neatmeta galimybės, kad Saulėtekio al. bendrabutyje nutiko nelaimingas atsitikimas. Dar neaišku, ar iš daugiabučio iškritęs vyras buvo blaivus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.