aA
Du Varšuvos geležinkelio policijos darbuotojai, vykdę slaptą užduotį Sedlcų mieste, esančiame į rytus nuo Lenkijos sostinės, dingo šeštadienio naktį, grįždami automobiliu į Varšuvą. Ryšys su jais nutrūko apie 3 val. nakties, praneša dienraštis "Dziennik".
Lenkija
Lenkija
© DELFI
Laikraščio duomenimis, vidaus reikalų ministras Ludwikas Dornas davė nurodymą išsiaiškinti seržanto Tomaszo Twardo ir eilinės Justynos Zawadskos dingimo aplinkybes.

Pasitelkus naujausią techniką patikrinti visi viešbučiai ir degalinės maždaug 80 km kelio atkarpoje iš Sedlcų į Varšuvą, ore nuolatos budi sraigtasparnis, kelio danga tikrinama specialiomis kameromis, reaguojančiomis į menkiausią temperatūrų skirtumą. Tačiau nepaisant visų pastangų dingusiųjų paieškos kol kas bevaisės.

Varšuvos policijos komendantūros atstovas spaudai Mariuszas Sokolowskis mano, kad policininkų dingimas susijęs su jų vykdyta užduotimi, kuri kol kas laikoma paslaptyje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.