aA
Klaipėdos policijos patruliai penktadienio naktį peršovė neblaivų automobilio vairuotoją, kuris nepakluso raginimui sustoti. Peršautasis klaipėdietis buvo policijos stebimas, jam taikytas Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas.
Kaip pranešė Policijos departamentas, a pie 2 val. 30 min. Smiltelės gatvėje policijos patrulių reikalavimui sustoti nepakluso automobilio "Honda Civic" vairuotojas, ir, padidinęs greitį, bandė bėgti nuo jį persekiojusio policijos automobilio.

Policijos pareigūnai taikėsi į sprunkančio automobilio ratą, bet peršovė jo vairuotoją. Paaiškėjo, kad tai - 31 metų Vladimiras Černiavskis. Nustatyta, kad jis automobilį vairavo neblaivus.

Kitam automobiliu važiavusiam vyriškiui pavyko pabėgti. V. Černiavskiui jau anksčiau yra pritaikytas Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas, nuo 23 val. vakaro iki 7 val. ryto jis turėjo būti savo namuose.

Dėl šautinės žaizdos šone jis paguldytas į ligoninę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.