aA
Panevėžio rajono kriminalistai trečiadienį sulaikė išžaginimu ir plėšimu įtariamą vyriškį. Komisariato budėtojams paskambinusi moteris pranešė, kad nepažįstamas vyriškis iš jos pagrobė automobilį "Mazda 323".
Apie 11 valandą nukentėjusioji moteris savo automobiliu, stovėjusiu šalia parduotuvės ,,Taupa", esančios Statybininkų gatvėje, norėjo važiuoti, kai staiga priėjęs vyriškis įsėdo į mašiną ir pareikalavo pavežti Berniūnų link.

Išsigandusi moteris pakluso reikalavimui, nors važiuojant bandė pranešti mobilaus ryšio telefonu policijai, tačiau nusikaltėlis pastebėjo ir kilus grumtynėms plėšikas atėmė automobilio raktus ir ją išstūmė lauk.

Policijai gavus pranešimą, buvo sukeltos policijos pajėgos ir po trijų valandų Naujamiesčio nuovados pareigūnai Gustonių kaime pastebėjo pagrobtąją "Mazdą 323" ir sulaikė nusikaltėlį. Tuomet kilo įtarimas, kad jis po automobilio vagystės galėjo padaryti dar vieną nusikaltimą.

Mašinoje pareigūnai rado sėdinčią moterį, kuri buvo mašinos savininkės pakeleivė. 29-erių metų moteris pareiškė, kad ją išžagino. Nustatyta, kad nusikaltė lis Panevėžyje gyvenantis 34-erių metų vyriškis S. G. Įvykį tiria rajono policija ir Panevėžio miesto apylinkės prokūratūra.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.