aA
Rumunijos kapinėse ir vėl bandyta nukelti antkapį, kuriame vaizduojami du peniai. 1969-aisiais metais mirus Constantino Vasilescu žmonai, vyriškis užsakė antkapį, kuriame būtų vaizduojama ant penio sėdinti moteris.
Tokiu būdu vyriškis tikėjosi savotiškai atkeršyti žmonai, kuri neva buvo jam neištikima.

1985-ais metais aukštas šalies komunistų partijos pareigūnas pastebėjo, kad šis antkapis yra visai netoli tos vietos, kur turėjo būti palaidota jo žmona, todėl liepė jį nukelti.

Po 1989-ųjų revoliucijos, kai iš valdžios buvo priverstas pasitraukti Nicolae Ceausescu, Vasilescu užsakė naują antkapį, kuriame šį kartą buvo vaizduojami tik du stilizuoti peniai. Akmentašiui vyriškis prisipažino: "Tai viskas, apie ką ji galvojo visą savo gyvenimą, todėl šie du peniai bus būtent tai, už ką ją žmonės prisimins po jos mirties."

Pats Vasilescu mirė 1993-aisiais ir dabar Brasovo miestelio gyventojai, skųsdamiesi "neskoningu” antkapiu, prašo kapinių prižiūrėtojų jį nukelti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.