aA
Česlovas Juršėnas Seimo pirmininko pavaduotojas
Galima sakyti, kad kabinetas pertvarkytas taip, kad jis jau atitinka mano skonį, tačiau kilo problema, kur man kabinti sukauptą apie 1000 karikatūrų kolekciją. Aš susiginčijau su savo pagalbininkais, ant kurios sienos geriau derėtų mano karikatūros ir šaržai. Tada gimė idėja pasikviesti profesionalų interjero dizainerį.

Dabar man jau pateikė keletą variantų, kaip būtų galima perstumdyti tuos pačius baldus. Bet aš dar kol kas nepasirinkau, dar vyksta derybos, o lenta su karikatūromis dar stovi ant žemės atremta į sieną. Kol kas nežinau, ar dizaineriui reikės mokėti, nes jį surado mano padėjėjai. Bet, jei reiks, tai, be abejo, pats susimokėsiu, o ne Seimo Kanceliarija iš valstybės biudžeto.

Kitų priemonių, kaip naująjį kabinetą padaryti jaukesniu, dar tiksliai nesugalvojau - bet tai bus pačios prieinamiausios priemonės. Naujasis kabinetas yra išties puikus dėl to, kad jis dvigubai didesnis už mano iki šiol turėtą. Aš turiu labai daug literatūros ir anskčiau neturėjau jos kur dėti, tad darbo stalas buvo “apaugęs” kalnais popierių. Dabar galėsiu viską tvarkingai susidėlioti, kad būtų lengviau rasti.

Česlovas Juršėnas ėmė puoštis

Tai komentuoja:

Arvydas Kregždė Seimo Kanceliarijos vadovas

Gedeminas Aleksonis Seimo Bendrojo skyriaus vedėjas