aA
Mokyklos direktoriaus Joe Yeagerio teigimu, kai kuriems mokytojams ir mokiniams Gabrielio Koppelbergerio Helovyno kostiumas, baltos paklodės ir erškėčių vainikas, pasirodė per daug šventvagiškas.
Gabrieliui nebuvo liepta eiti namo ir persirengti, tačiau pasak vaikino, po "rimto pokalbio" su Tenesio valstijos Franklino miesto Page mokyklos direktoriumi jam neliko nieko kito kaip tik nusivilkti savo kostiumą.

"Man atrodė, kad buvo neteisinga pasikviesti mane į kabinetą ir aptarti neva šventvagišką mano kostiumą, kai tuo tarpu salėje ramiai vaikščiojo velniais apsirengę moksleiviai", prisipažino 17-metis. “Ten buvo netgi Hitleris, bet jam niekas nieko nesakė."

Gabrielis ir jo draugė, apsirengę Jėzumi ir velniu, mokyklos geriausio Helovyno kostiumo konkurse tikėjosi būti pripažinti "geriausia pora".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.