aA
Vakar apie pusiaudienį LŽ aplankė Seimo pirmininko, teisininko ir Naujosios sąjungos lyderio A.Paulausko, turinčio būti pavyzdžiu visiems Seimo nariams, valdas, esančias visai šalia Vilniaus prisiglaudusioje Tarandės gyvenvietėje.
Namelis
© "Lietuvos žinios"
Prie kuklaus naujo Seimo vadovo namelio plušėjo būrys darbininkų. Vieni jų dažė ne per seniausiai pastatytą tvorą, kiti statė vartus, treti kuitėsi socialliberalų vado garaže.

Šiame visapusiškos gerovės ir progreso vaizdelyje trūko vienintelio akcento įstatymo reikalaujamos Trispalvės. Nė vienas iš A.Paulausko dvare besidarbuojančių samdinių negalėjo paaiškinti, kodėl įstatymų išmanymu besididžiuojantis šeimininkas ar jo patikėtinis nepasirūpino iškelti valstybės vėliavą.

"Nieko nežinome, šeimininkų jau dvi paros kaip nėra namie", - paaiškino prie LŽ automobilio išdygęs vyriškis, regis, vadovavęs darbininkų brigadai. Užuot išsamiau paaiškinęs, jis LŽ žurnalistų paprašė rašiklio ir popieriaus lapo, kuriame netrukus užfiksavo LŽ tarnybinio automobilio tipą bei valstybinį numerį.

"O su tavim vėliau bus atskirai pakalbėta", - nei tai maloniai atsisveikino, nei tai pagrasino vyriškis LŽ fotografui, įamžinusiam įstatymo pažeidėjo A.Paulausko būstą.