aA
Bendrovė "Tilde" pradėjo įgyvendinti naują projektą "Interneto televizija TV.LT", leisiantį internete pažiūrėti populiariausias televizijos laidas.
"Tilde" yra Baltijos šalių informacijos technologijų įmonių grupė, turinti atstovybes visose trijose Baltijos šalyse.

Projektą "Tilde" įgyvendina bendradarbiaudama su didžiausiomis Lietuvos televizijomis TV3, LNK, Lietuvos televizija ir nepriklausomais prodiuseriais bei naudodamasi naujausiais bendrovės "Lietuvos telekomas" technologijų sprendimais.

"Lietuvos interneto televizija jungiasi su Estijos ir Latvijos interneto televizija ir yra bendro Baltijos šalių interneto televizijos projekto dalis", antradienį spaudos konferencijoje sakė bendrovės "Tilde SIA" Programinės įrangos departamento direktorius Andrejus Vasiljevas.

"Tilde" projektas leis interneto vartotojams patogiu laiku pažiūrėti televizijos žinių naujienas (kol kas tik TV3 žinias), taip pat mėgstamas pramogines laidas "Be tabu", "Dviračio žynios" bei populiarias televizijos laidas "Spaudos klubas", "Paskutinė kryžkelė", "Savaitės panorama", "@-Eta" ir kitas.

Internete taip pat bus galima rasti visų transliuotų televizijos programų archyvus, be to, interneto vartotojai galės balsuoti už laidą, o artimiausiu metu - pateikti klausimų televizijos laidų vedėjams.

Lietuvoje "Tilde" interneto televiziją pristato adresu http://www.tv.lt, Latvijoje - http://www.tv.lv, Estijoje - http://www.tv.ee.

BNS