Pakavimo ir ženklinimo paslaugas teikianti kompanija praneša iš viso įsigijusi 9 naujos kartos gamybos įrenginius. Projektas, kaip teigia įmonės atstovai, bus įgyvendintas balandžio pabaigoje, įranga šiuo metu yra instaliavimo ir paleidimo stadijose.

„PakMarko“ Spaudos paruošimo skyriaus vadovas Deivis Kavaliauskas, pristatydamas automatinį spaudos formų pjaustymo stalą, akcentavo, kad esminis įrenginio privalumas – 10 kartų greitesnis gamybos procesas.

„Reikėjo sprendimo, kuris leistų sutaupyti laiką ir užtikrinti spaudos formų kokybę. Anksčiau spaudos formos buvo išpjaustomos rankiniu būdu, įsigijus automatinį stalą tai galime padaryti automatiniu būdu. (...) Dar vienas didelis privalumas – sutaupome polimero, prisidedame prie tvarumo“, – kalbėjo D. Kavaliauskas.

Andrius Trifanovas, Arūnas Jurčiukonis, Deivis Kavaliauskas, Ieva Pociūnienė

„PakMarko“ įsigyta aniloksinių velenų ultragarsinė plovykla, anot įmonės produkto vystymo technologo Arūno Jurčiukonio, gali plauti tiek UV, tiek vandens pagrindo dažus. Su dabartine įranga plovimo procesas trunka apie 55 min., su nauja įranga – 25 min. Jo teigimu, tokį patį privalumą turi ir įmonės įsigytas fleksografinių spaudos formų plovimo įrenginys.

Kaip pasikeitus įrangai padidės gamybos kiekiai, anot atstovų, pasakyti sudėtinga. Tai, pasak jų, priklausys nuo užsakymo tipo, tendencijų rinkoje.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją