Kai norisi užkandžių ar lengvos vakarienės, rekomenduojame takus su keptomis daržovėmis. Tai taip pat puikus būdas sunaudoti turimas daržoves. Takai su keptomis daržovėmis patiekiami dar šilti.

Gaminimo eiga

1. Pievagrybį, cukiniją ir baklažaną supjaustykite griežinėliais, papriką – kubeliais.

2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sudėkite daržoves. Kepkite apie 2–3 min.

3. Svogūną supjaustykite kubeliais.

4. Kepamas daržoves pagardinkite druska, pipirais ir terijakio padažu. Gerai išmaišykite.

5. Tortilijas apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 30 sek.

6. Ant tortilijų dėkite daržoves, kubeliais pjaustytą fetą, svogūną. Papuoškite kalendros lapeliais ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai