Surenkite draugams ar artimiesiems vakarėlį ir pavaišinkite takais su krevetėmis. Lengvas ir gaivus užkandis yra tai, ko norisi kaitrią dieną. Takus su krevetėmis valgykite iškart.

Gaminimo eiga

* Iš tortilijų žiedu išspauskite apskritimus – išeis jų 6.

* Pomidoro minkštąją dalį išimkite ir atidėkite, o kietąją supjaustykite kubeliais.

* Svogūną supjaustykite smulkiai ir suberkite prie pomidorų.

* Ten pat keliauja ir smulkintas čili pipiras.

* Ant daržovių užpilkite rapsų aliejaus, užberkite druskos, pipirų, kapotų kalendros lapelių, užtarkuokite pusę laimo žievelės, išspauskite pusę laimo sulčių ir viską išmaišykite.

* „Iki“ „Grill party“ krevetėms nutraukite uodegų kiautus ir dėkite kepti ant grilio. Kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes.

* Tortilijų apskritimus taip pat dėkite ant grilio ir apkepkite iš abiejų pusių.

* Ant apkeptų takų lapelių dėkite daržovių mišinio, ant viršaus – krevetę, avokado juostelę. Puoškite kalendros lapeliais.

* Takus sulenkite perpus, ant viršaus dar išspauskite laimo sulčių ir ragaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai