Jei netikėtai iškyloje susizgribote, kad neturite deserto, ne bėda – gaminkite spurgų iešmelius. Užtruksite vos kelias minutes, o gardžiuositės iki paskutinio gabalėlio. Beje, tokie spurgų iešmeliai – puikus būdas nevalgiems vaikams pasiūlyti vaisių.

Gaminimo eiga

Pasiruoškite vaisius: nuluptus bananus supjaustykite 2–3 cm gabaliukais, kivius – griežinėliais ir juos perpjaukite dar per pusę, braškėms nupjaukite kotelius.

Spurgas supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais.

Ant nedidelio iešmelio verkite skirtingų vaisių gabaliukus pramaišiui su spurgomis. Jei ant kiekvieno iešmo suversite skirtingų skonių vaisius ir skirtingų rūšių spurgų gabalėlius, turėsite itin spalvingą iešmelį.

Ant kivio užpurkškite grietinėlės, užberkite pabarstukų ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai