Ingredientai
Sūdyta lašiša
400 g
Malti džiūvėsėliai
0.5 puodelis
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Saliero lapkočio
0.5 vnt.
Kalendros
0.5 sauja
Majonezo
2 šaukštas
Citrinų sultys
1 šaukštas
Česnako
1 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lašišos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite.
Papriką, kalendras ir salierą labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su lašiša.
Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių, išspauskite česnaką, įpilkite citrinos sulčių ir suberkite džiūvėsius.
Gerai išmaišykite.
Keksiukų formeles ištepkite sviestu ir dėkite po didelį šaukštą lašišos ruošinio.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie apie 25-30 minučių.