Tai įtraukė į dešimtmečių svarbiausių įvykių gretas: po konferencijos gimė itin svarbus sprendimas

„LOGIN Scaled” turinio salės partneriais šiemet tampa pasaulinė skaitmeninių platformų partnerė Httpool by Aleph. Įmonės vadovas Lietuvai Šarūnas Sakalauskas atviras – jeigu reikėtų įvardinti, kas geriausia nutiko Lietuvoje per pastaruosius dešimtmečius, LOGIN papultų į pašnekovo top 10 įvykių sąrašą, o idėja įsteigti „Httpool“ padalinį Lietuvoje gimė būtent LOGIN konferencijos metu:

„Man LOGIN ir yra laisvė, progresas ir, žinoma, turinio kokybė. Tai yra itin įdomių profesionalų iš skirtingų sričių susitikimo vieta – apie tai, kas šiuo metu yra svarbu, išgirstame iš pačių kūrėjų ir inovatorių lūpų. Taip pat turime galimybę susitikti su verslo ir technologijų lyderiais iš skirtingų sektorių, užmegzti naudingų pažinčių. Svarbu išsaugoti tokį formatą, nes jis skatina idėjų apsikeitimą ir akseleruoja inovacijų taikymą, kūrybiškumą ir augimą“, – pranešime spaudai mintimis dalinasi Š. Sakalauskas.

Verslo augimas, įsitikinęs pašnekovas, yra neatsiejamas nuo naujausių technologijų, apie jas būtina kalbėti ir nuolat keistis idėjomis: „LOGIN yra bene svarbiausias įvykis, suteikiantis sąlygas susitikti su inovatoriais ir technologijų žvaigždėmis. Matome vertę, kurią LOGIN kuria verslo aplinkai ir technologijų ekosistemai, ir, be abejonės, norime būti to dalis – pristatyti daugiau pasaulinių ekspertų, dalintis aktualiu turiniu ir skatinti inovacijų pritaikymą versle ir viešajam gyvenime“, – sprendimą būti LOGIN partneriais aiškina Httpool by Aleph vadovas Lietuvai.

Almantas Dulkys

Inovacija Š. Sakalauskui siejasi su kūrybiškumu – kai sklandančios idėjos yra technologiškai pritaikomos, kad galėtų spręsti žmonijai kilusius iššūkius: „Tikrai nemanau, kad empatija ir intelektas bus išstumti. Su kasdieniu darbu ar komunikacija susijusios inovacijos tarnauja mūsų patogumui, leidžia būti labiau „sujungtiems“, skatina kūrybiškumą ir padeda taupyti laiką, kurį galime skirti sudėtingesniems klausimams spręsti. Be abejonės, kaip žmonija, turėsime siekti naudoti naujas technologijas atsakingai, kad jos teiktų maksimalią naudą visuomenei ir aplinkai“, – prognozėmis apie ateitį dalinasi Š. Sakalauskas.

Išlepinta rinka nusisuks nuo stagnuojančio verslo

„LOGIN Charged” salės partneriu tapusios Inovacijų agentūros direktorė Romualda Stragienė, įsitikinusi, jog inovacijos versle yra būtinybė: arba jas kuri, arba taikai. Vienintelis būdas išvengti inovacijų, sako pašnekovė, – tai stagnuoti, o sustojęs verslas labai greitai pasiekia pabaigos tašką. Šiandieninė rinka yra reikli ir išlepinta, todėl anksčiau ar vėliau ji nusigręš nuo stagnuojančio verslo:

„LOGIN konferencija yra orientuota į temas, susijusias su inovacijomis. Čia susirenka žmonės, norintys sužinoti naujausias inovacijų tendencijas ir galimybes jas taikyti savo organizacijose, pasisemti įkvėpimo keistis ir žengti koja kojon su šiuolaikiniu pasauliu. Inovacijų agentūrai, kaip Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneriui, labai svarbu būti arčiau savo klientų, išklausyti juos ir kartu rasti tinkamą kelią į inovacijas. Mes esame atviri bendradarbiauti ir kurti naujas paslaugas drauge su mokslu bei verslu. Tikime, kad būdami ten, kur buriasi mūsų klientai, galime pasiekti geriausių rezultatų“, – pranešime spaudai tikina R. Stragienė.

LOGIN konferencijoje, įsitikinusi Inovacijų agentūros vadovė, kiekvienas gali rasti sau ar savo organizacijai naudingų įžvalgų ir idėjų, o dalyviai susirenka ne tik pasiklausyti pranešimų ir diskusijų: „Čia jie susitinka su partneriais, kolegomis, susipažįsta su kitais, gali diskutuoti ir aptarti konferencijoje išgirstas mintis. Gyvas bendravimas ir buvimas tarp bendraminčių – labai svarbu“.

Šarūnas Sakalauskas

Įvardijo pagrindinį išskirtinumą: štai todėl privalome būti drauge

„LOGIN Powered” turinio salės partneriais yra ilgamečiai LOGIN partneriai Baltijos šalių e. prekybos lyderiai Pigu.lt: „LOGIN be konkurencijos yra pagrindinė konferencija Lietuvoje, kasmet gebanti pritraukti gausų inovatorių ir pažangos kūrėjų būrį, išsiskiriantį ne tik mūsų šalies, bet viso pasaulio kontekste. Esame į ateitį orientuota kompanija, todėl neturime kito pasirinkimo – tiesiog privalome būti drauge su LOGIN“, – pasakoja Giedrė Vilkė, „PHH Group“ ir „Pigu.lt“ rinkodaros vadovė.

Pašnekovė įsitikinusi, jog bene pagrindinis konferencijos išskirtinumas – aktualų tarptautinių pranešėjų turinį lydinti galimybė gyvai pabendrauti su gausiu ratu profesionalų, kurie šiuo metu stovi už Lietuvos pažangos vairo: „LOGIN kartą metuose suburia visus, kurie gyvena karščiausiomis šių dienų idėjomis, orientuotomis ne tik į dabartį, bet ir į ateitį. Neformalus panašiomis idėjomis „sergančių“ žmonių sambūris gali įskelti naujų kibirkščių, naujų minčių, naujų idėjų, naujų bendradarbiavimo galimybių“.

Pati inovacija, anot pašnekovės, yra „Pigu.lt“ Marketplace‘o kasdienybė, kuria kiekvieną dieną grindžiamas siekis pirkėjams pasiūlyti dar greitesnį prekių pristatymą, dar platesnį produktų asortimentą, dar patogesnį apsipirkimą internete, dar geresnę apsipirkimo patirtį: „Būdami e. komercijos lyderio pozicijoje visuomet turime būti bent mažu žingsneliu priekyje savo konkurentų, o tam būtina pasitelkti inovatyvumą. Taigi, inovacijos mums – būtinybė“.

Viktorija Lukoševičiūtė

Nesvarbu, kas esate, iš LOGIN išsinešite šiuos jausmus

„LOGIN Trailblazed” turinio salės rėmėjais jau kelis metus yra ryšių su klientais valdymo sistemų (CRM) lyderiai „Salesforce”: „LOGIN suteikia mums galimybę betarpiškai bendrauti su regiono įmonėmis, dalytis savo patirtimi ir pasaulinėmis įžvalgomis apie verslo technologijų pasaulį bei parodyti savo klientų sėkmę. Tai – proga užmegzti ryšį, palaikyti ir išplėsti mūsų didžiulę partnerių ekosistemą. Pastaruosius 4 metus LOGIN buvo absoliučiai geriausias partneris, siekiant plėsti pažinčių ir kontaktų ratą Baltijos šalyse“, – sako Vytautas Valantavičius, Salesforce vadovas Baltijos šalims.

Pašnekovo teigimu, populiariausiai klientų ryšių platformai „Salesforce“ inovacijos reiškia taupyti sąnaudas ir padidinti efektyvumą naujomis inovacijomis: „Kartu diegiame naujoves. Inovacijos yra tai, kas mus visus veda į priekį. Mūsų klientų indėlis padeda mums kurti produktus, geriausiai atitinkančius jų verslo poreikius. Nuolatinis technologijų leidimas ir naujos iniciatyvos suteikia klientams konkurencinį pranašumą“.

Kad ir kas bebūtumėte, V. Valantavičius įsitikinęs, jog LOGIN duos jums įgalinimo, prisipildymo žiniomis ir idėjomis jausmą ir išplėstą pažinčių ratą, o turint visa tai atsiranda nekantrumas tuoj pat įgyvendinti savo galbūt ilgai ir tyliai brendusius sumanymus.

Šiemet LOGIN plečiasi ne tik turinio, bet ir įvairovės prasme – dalyvių lauks dar didesnė ir įspūdingesnė Expo and Networking zona powered by Code Academy, po ilgos pertraukos į didžiausią Baltijos šalyse inovacijų festivalį grįžta ir legendinis hakatonas. Apie visa tai, šių metų pranešėjus ir bilietus rasite ČIA. Bilietai jau netrukus brangs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją