Jei negalėjo dalyvauti festivalyje, siūlome jums paskaityti ir paklausyti įdomiausių pranešimų bei įžvalų, taip pat pasižiūrėti didelę nuotraukų galeriją.

Daugiausia dėmesio sulaukė Monica Lewinsky, išgarsėjusi po romano su JAV prezidentu Billu Clintonu. Moteris su konferencijos dalyviais dalijosi savo išgyvenimais ir pasakojo apie iki šiol besitęsiančias patyčias. Apie tai skaitykite čia.

***

Žurnalisto Oobaho Butlerio eksperimentas, ar galima išpopuliarinti „Trip Advisor“ neegzistuojantį restoraną, virto jo gyvenimo nuotykiu. Jo išgalvotas restoranas tapo populiariausiu Londone, o jis pats tapo laukiamu pranešėju konferencijose visame pasaulyje. Daugiau apie tai skaitykite ir pokalbio klausykitės čia.

***

Gyvendami pasaulyje, kuriame nuolat pažeidinėjamas mūsų saugumas, kapstytis technologijose ir analizuoti grėsmes, kurios mūsų laukia ateityje, jei nekeisime savo elgsenos, tiesiog būtina. Pokalbį su kriptoverslininku Robertu Višinskiu rasite čia.

***

DELFI fotografai užfiksavo įdomiausias LOGIN 2018 akimirkas:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)