Verslas kartu su Ukraina

„Wizz Air“ informuoja, kad šiuo metu vis dar yra laisvų vietų daugelyje skrydžių iš Budapešto, Gdansko, Krokuvos ir Katovicų oro uostų. Nors kai kurie skrydžių maršrutai buvo paklausesni ir bilietai šiuo metu jau išparduoti, aviakompanija atidžiai stebi rezervacijas ir praneša apie naujai atsiradusias laisvas vietas. Norėdama užtikrinti saugų nuo karo bėgančių žmonių judėjimą, „Wizz Air“ skrydžiams iš kaimyninių šalių skiria didesnius lėktuvus ir daugiau, nei įprasta, skrydžių.

Jozsefas Varadi, „Wizz Air“ generalinis direktorius, nedvejoja, kad visų širdys dabar yra kartu su Ukrainos žmonėmis.

„Džiaugiamės, kad galime padėti pabėgėliams iš Ukrainos pasiekti saugias valstybes, pasiūlydami 100 tūkst. nemokamų bilietų iš Ukrainos pasienio šalių ir specialių bilietų skrydžiams kitomis kryptimis. Stebėdami bilietų rezervacijas, nusprendėme šią iniciatyvą pratęsti iki balandžio 10 d. Matome, kaip žmonės visame pasaulyje susivienija ir prisideda prie humanitarinės pagalbos nukentėjusiems nuo karo, mūsų bendrovė šiuo sunkiu laikotarpiu tai pat siūlo pagalbą − saugias keliones nuo karo bėgantiems žmonėms“, − sako J. Váradi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją