Verslas kartu su Ukraina

„Informavome LR Sveikatos apsaugos ministeriją, jog esame pasiruošę sanatorijoje priimti ir suteikti visą reikiamą medicininę pagalbą 150 karo Ukrainoje sužeistiems ukrainiečiams, pasitelkiant profesionalų personalą ir įrangą padėti kuo greičiau susigrąžinti ir atstatyti sveikatą. Savo sukaupta patirtimi ir turimomis galimybėmis medicininės reabilitacijos srityje norime padėti užpultos Ukrainos žmonėms“, – sako „Eglės sanatorijos“ generalinis direktorius Artūras Salda.

„Eglės sanatorija“ taip pat jau yra pasiruošusi Druskininkuose priimti ir suteikti pastogę bei maitinimą 30-čiai karo pabėgėlių šeimų. Siekiant padėti ir iš karo zonos bėgantiems ukrainiečiams kuo greičiau integruotis į visuomenę ir bent kiek stabilizuoti savo gyvenimą, sanatorija yra pasiruošusi įdarbinti apie 100 darbuotojų medicinos, slaugos, maitinimo ir švaros padaliniuose Druskininkuose ir Birštone. Taip pat „Eglės sanatorija“ skiria 30 tūkst. eurų finansinę paramą Lietuvos Raudonajam kryžiui, teikiančiam pagalbą karo baisumus patiriantiems ir nuo jų bėgantiems ukrainiečiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją