Vasara arčiau tavęs

Dalį parduotuvių jau papuošė žalios širdelės, kurios visai netrukus atsiras ant „Iki“ parduotuvių fasadų visoje Lietuvoje ir žymės skirtingus parduotuvių formatus.

„Širdelės – vienas iš mūsų atpažįstamumo ženklų, kurį naudojame savo komunikacijoje ir pirkėjams puikiai pažįstamoje „Mylimiausia“ lojalumo programoje. Nuo šiol skirtingus keturis formatus pirkėjai matys ir mūsų parduotuvių fasaduose, o tai palengvins pirkėjų apsipirkimą“, – sako prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.

Širdelių skaičius žymės parduotuvės dydį bei asortimentą

„Iki“ parduotuvės nuo šiol bus žymimos 1, 2 arba 3 širdelėmis – kuo didesnė parduotuvė ir kuo platesnis prekių asortimentas joje siūlomas, tuo daugiau širdelių prie pagrindinės parduotuvės iškabos ji turės. Niekur nedings ir pirkėjų teigiamai įvertintos, greitam apsipirkimui sukurtos „IKI Express“ parduotuvės.

„Tikimės, kad paprastas ir visiems suprantamas parduotuvių suskirstymas leis lengviau suprasti, kuri parduotuvė labiausiai atitiks konkretų kliento poreikį – taupantiems laiką ir norintiems įsigyti būtiniausių prekių, pakaks užsukti į viena širdele pažymėtas parduotuves, o ieškančius plačiausio asortimento ar specializuotų prekių, pasitiks trijų širdelių „Iki“ parduotuvės. Jose rasite veganiškų ar glitimo neturinčių produktų pasirinkimą, didelius konditerijos ir kulinarijos gaminių skyrius, įvairius papildomus apsipirkimą lengvinančius ir papildomas naudas teikiančius sprendimus, tokius kaip sulčiaspaudės ar duonos pjaustymui skirtos savitarnos raikyklės“, – sako V. Budrienė.

💚💚💚

Tai didžiausios prekybos tinklo „Iki“ parduotuvės, kurių asortimente galima rasti net iki 14 tūkst. skirtingų prekių. Šios parduotuvės siūlo plačiausią šviežios mėsos, žuvies, konditerijos bei kulinarijos gaminių pasirinkimą, turi didelius šviežių daržovių bei vaisių skyrius, platų specializuotų prekių asortimentą. Trijų širdelių parduotuvėse taip pat galima atsiimti prekes, užsakytas „Iki“ ar „LastMile“ el. parduotuvėje, o kai kurios parduotuvės klientams siūlo įsigyti ir šviežių, krosnyje ką tik iškeptų picų.

💚💚

Šio formato parduotuvėse pirkėjai ras iki 12 tūkst. prekių, tad dviem širdelėmis pažymėtos „Iki“ parduotuvės puikiai tiks norintiems apsipirkti ne vienai dienai, tačiau taupantiems laiką. Čia rasite ne tik būtiniausias kasdienes prekes, bet ir šviežios duonos bei bandelių skyrius, platų šviežios sveriamos mėsos bei žuvies pasirinkimą, taip pat namų komfortui skirtas prekes. Šio formato „Iki“ parduotuvėse klientai taip pat turės galimybę atsiimti el. parduotuvėje užsakytas prekes.

💚

Nedidelėse „Iki“ parduotuvėse klientai ras iki 9 tūkst. prekių asortimentą, tad šios parduotuvės labiausiai tiks taupantiems laiką ir ieškantiems svarbiausių kasdienio naudojimo prekių – nuo šviežios mėsos gaminių iki buities reikmenų.

„IKI Express“

Prekybos tinklas „Iki“ siūlo apsipirkti ir išskirtinio formato parduotuvėse, turinčiose kruopščiai atrinktą svarbiausių prekių asortimentą. Šiose parduotuvėse galima įsigyti jau paruoštų patiekalų, šviežių sumuštinių ir karštų produktų. Primenančios dideles užkandines, „IKI Express“ parduotuvės yra įsikūrusios didžiųjų miestų centruose ir idealiai tinka greitam apsipirkimui.

Šaltinis
Temos
Projektas „Vasara arčiau tavęs“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją