Praktiška

Naudingi patarimai praktiškiems žmonėms

Tiesioginė spintų paskirtis – laikyti ten daiktus, todėl šonai mažai kam ir berūpi. O veltui. Tinkamai panaudojus plokštumas, interjero vaizdas gali pasikeisti.

Veidrodis

Daugelis žmonių veidrodžius linkę įtaisyti ant spintos durų, tačiau įvertinę savo namų išplanavimą, galite pamėginti juos pakabinti ant spintos šonų. Ypač tai gali praversti prieškambaryje ar vaiko kambaryje.

Kabykla

Prieškambario spintos šonas, ant kurio bus įrengta kabykla ir pastatytas pufas, gali tapti jaukia ir praktiška zona: ten grįžę nusiausite batus, pasikabinsite viršutinius drabužius, padėsite skėtį.

Lentynėlės

Jei jūsų namai nėra labai dideli, tiesiog neatsakinga būtų neišnaudoti net menkiausio plyšelio ar plotelio. Virtuvės spintelės šonas gali tapti lentyna prieskoniams susidėti ar kabykla rankšluosčiams, puodeliams. Svarbiausia – skonis, stilius ir spalvų gama.

Knygų lentyna

Nedidukė spintelė atrodys patraukliai ir funkcionaliai, jei prie šoninės sienelės išorinės pusės įrengsite lentynėlę. Ji pravers maisto gaminimo knygoms ar puodelių kolekcijai.

Knygų lentyna

Niša buitinei technikai ar aksesuarams

Mažos kvadratūros butui itin pravers papildomos lentynos, kurias įrengsite prie spintelės ar spintos šonų. Virtuvėje susidėsite trintuvą ir kavos malimo mašiną, o prieškambaryje patogu bus laikyti rankines, šalikus, dėžutes smulkmenoms, pavyzdžiui, plaukų šepečiui, lūpų balzamui, rankų kremui, pagaliau – namų raktams.

Darbo vieta

Spintos šonas gali būti puiki darbo vieta – tereiks įrengti stalviršį. Jis gali būti tiek stacionarus, tiek ir suskleidžiamas. Panašiai įrengiami virtuvės stalai mažose erdvėse. Tik svarbu darbo vietoje pasirūpinti tinkamu apšvietimu.

Šaltinis
Temos
Specialus projektas „Praktiška“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją