Sutaupo neatidėliojantys paskutinei minutei

Nors iki Kalėdų dar liko gražaus laiko, jis kaip ir kasmet praskries nepastebėtai. O juk tiek daug reikia nuveikti – ir šventinį meniu apgalvoti, ir dovanas supakuoti, ir namus šventiškai dekoruoti. Norintiems verstis per galvą prieš pat šventes, pats metas dairytis geriausių kainų pasiūlymų, kurių prieš šventes kaip niekada daug – ir laiko sutaupysite, ir piniginę nudžiuginsite.

Tai, kad šiais metais Kalėdoms ruoštis pirkėjai pradėjo anksti, pastebi ir prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.

„Sumaniai apsipirkti pratusiems pirkėjams pro akis neprasprūsta patrauklūs kainų pasiūlymai, tad norintys šventes pasitikti neištuštėjusia pinigine, suskumba pasirūpinti šventiniu stalu – šaldytuvus jau pildo ilgesnio galiojimo produktais ir gurmaniškais skanėstais, kurių prieš šventes galima įsigyti itin žemomis kainomis. Vietos tarp pirkinių atranda ir dovanos artimiesiems, mat taupantys ir neatidėliojantys paskutinei minutei, jomis pradeda rūpintis iš anksto“, – sako V. Budrienė.

Norintiems ne tik palepinti svečius, bet ir patiems džiaugtis pilnu šaldytuvu ištisus metus, „Iki“ parengė ir šventinę staigmeną – iki pat gruodžio pabaigos apsipirkdami šio prekybos tinklo parduotuvėse, galėsite laimėti 31 „magišką“ šaldytuvą su 3000 eurų vertės čekiais.

Universali dovana, kuri nudžiugins kiekvieną

Sukti galvos, kuo gi šiais metais nudžiuginti savo artimuosius nereikės, jei dovanosite kiekvienam individualiai pritaikytą, tačiau tą pačią idėją turinčią dovaną. Gurmaniškais atradimais pripildyta pintinė patiks vertinantiems praktiškumą, o ir už biudžeto ribų neišklysite – į pintinę dėkite tiek, kiek patys norėsite.

Pintas krepšys pripildytas delikatesiniais sūriais pamalonins ne tik akis, bet ir skonio receptorius. Ilgai brandinti kietieji, sodraus skonio pelėsiniai, tepami ožkų pieno sūriai dera su saldžiais vaisių ir uogų džemais, čatniais, uogienėmis. Spalvomis krepšelį pripildys prinokę persikai ar abrikosai, sultingos kriaušės.

Pintinėje su vytintais kumpiais pagrindine žvaigžde, be abejo, taps geras vytintas serano kumpis, kuriam į draugiją tiks nebrangiai kainuojantys, tačiau dailiai krepšyje atrodantys vyšniniai pomidorai, juodosios ar žaliosios alyvuogės, taip pat vaisiai – figos, vynuogės ir melionai, kurie suteiks intensyviam kumpio skoniui reikiamo saldumo.

Jei reikia dovanos keliaujant į svečius, egzotinių vaisių pintinė – visuomet geras pasirinkimas. Atrodys tikrai įspūdingai, o ir lakstyti po parduotuves neprireiks – viską rasite visus metus šviežių vaisių gausa pripildytose „Iki“ lentynose.

Dailiai supakuotoje pintinėje vietos atras ir gurmaniški skanėstai, saldumynai, visus namus nuostabiais aromatais užpildančios arbatos ar įdomesni gėrimai – skirtingų skonių kombučia (kombucha), raugintos sultys.

Dauguma šių produktų gali ramiai laukti švenčių spintelėse ar šaldytuve, tad pamatę puikų kainos pasiūlymą, nepraleiskite progos sutaupyti ir iš anksto pasirūpinti dovanų krepšelių turiniu. Prieš pat Kalėdas beliks papildyti pintines šviežiais vaisiais ar daržovėmis ir dailiai papuošti.

Šaltinis
Temos
Projektas „Nuo sumanių IKI išradingų Kalėdų“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją