Misija Laplandija

Misija, Laplandija, Kalėdų senelis

Vos prieš dvi savaites pakvietusi šalies vaikus piešti kalėdinius piešinius ar atvirukus, o savo kūrybą dedikuoti vaikų globos namų auklėtiniams ir taip suteikti jiems galimybę keliauti į Laplandiją, jau sulaukė daugiau nei 1000 laiškų.

MISIJA LAPLANDIJA iniciatoriai džiaugiasi, kad dalyvių skaičius dešimtimis auga kiekvieną valandą, o specialiame žemėlapyje pažymėtos visose dešimt šalies apskričių veikiančios globos įstaigos, kurioms savo kūrybą dedikuoja ir laimėti linki vaikai.

Daugiausiai iniciatyvos dalyvių palaikymo kol kas gauna Panevėžio, Šiaulių ir Vilniaus apskrityse esantys globos namai. Piešiniais ar atvirukais išreikštų linkėjimų laimėti sulaukė visi be išimties globos namai, tad visi turi šansų laimėti kelionę į Laplandiją, kur susitiks su Kalėdų Seneliu ir Lietuvos Prezidente Dalia Grybauskaite.

Kviečiame paskubėti jungtis prie šios socialinės iniciatyvos – liko paskutinės dvi dienos. Visi dalyviai sulauks dovanų – paties Kalėdų Senelio laiško. Kaip dalyvauti, sužinosite čia: https://www.delfi.lt/laplandija

Laimėtojai bus traukiami burtų keliu ir skelbiami jau šį penktadienį, lapkričio 24 dieną, nuo 12 val. vyksiančios DELFI TV konferencijos metu. Burtų keliu bus ištraukta dešimt piešinių autorių, kurie bus apdovanoti iniciatyvos organizatorių dovanomis. Didžiausią laimėjimą dešimtukas suteiks dalyvio anketoje pažymėtų globos namų vaikams. Po dešimt vaikų iš dešimties globos įstaigų gruodžio 4-ąją skris į Laplandiją.

Iniciatyvą aktyviai palaiko ir žinomi šalies žmonės: DELFI kanalo KELIONĖS ambasadorius Orijus Gasanovas, televizijos laidų kūrėja ir vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, dainininkas Andrius Mamontovas, menininkai broliai Algirdas ir Remigijus Gataveckai, radistas Rolandas Mackevičius ir kt.

Socialinė iniciatyva suvienijo Prezidentės inicijuotą kampaniją „Už saugią Lietuvą“, pagrindinį naujienų portalą šalyje DELFI ir lietuvišką įmonę NORFA. Iniciatyvą globoja Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)