Megaukis gyvenimu

Megaukis gyvenimu

Šiame socialinių tinklų amžiuje jei jau nesidalini savo kasdienio gyvenimo detalėmis instagramo istorijose, vadinasi, tavęs nėra. „Delfi“ TV eteryje beveik kasdien informacines laidas vedanti Kristina panoro žiūrovams parodyti ir kitą savo asmenybės pusę – ką ji veikia, kuo domisi, kur keliauja, ką galvoja, su kuo leidžia laisvalaikį užgesus televizijos kameroms. Žinoma, kas daugiau jei ne „Instagram“ gali padėti priartėti prie savo auditorijos?

Kristinai pagalbos ranką ištiesė pastaruoju metu ypač dideliu aktyvumu socialiniuose tinkluose pasižyminti Žiedūnė. Jos įrašai visada sulaukia tūkstančių širdelių ir pasiekia net dešimtis tūkstančių vartotojų. Populiarių TV serialų „Prakeikti“ ir „Kam ta meilė“ aktorė sutiko supažindinti su nuotraukų ir video fimukų dalijimosi platforma bei pagrindinėmis jos subtilybėmis, kurias praverstų žinoti kiekvienam, norinčiam pradėti savo kelionę po instagramą.

Laidoje Žiedūnė taip pat atvirai pasidalino konkrečiais savo darbo su prekės ženklais pavyzdžiais, kurie labai puikiai atspindi, kas socialiniuose tinkluose visgi yra svarbiausia.

Pabaigai, kaip ir įprasta – praktinė užduotis: Kristinai teko įveikti savo baimes ir sukurti pirmąjį „Instagram Story“, kuriame ji kalbėjo su savo sekėjais. Viskas ne taip paprasta, kaip skamba, tad emocijų buvo pačių įvairiausių. Pamatykite, kaip jai sekėsi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės