Megaukis gyvenimu

Megaukis gyvenimu

„Pirmą kartą uždainavau penktoje klasėje. Viskas prasidėjo nuo choro. Turėjau nuostabią muzikos mokytoją, kuri repeticijos metu kažkaip pastebėjo, išgirdo mano balsą. Ji pastatė mane į šoną ir paprašė padainuoti solo partiją“, – prisimena Raminta. Kalbėdama apie dainavimą, ji sako jaučianti lengvumo jausmą, tarsi viską, kas negera, paleidžianti vėjais.

„Man tiesiog patinka gaminti dainuojant, tvarkytis dainuojant, mokytis dainuojant, dirbti dainuojant. Tai iš tikrųjų yra dažnas reiškinys namuose“, – nuoširdumu spinduliuoja projekto herojė ir prisipažįsta, kad kasdienis jos darbas – nei kiek nesusijęs su muzika. Mergina šiuo metu dirba siuntų pristatymo tarnyboje, klientų aptarnavimo skyriaus specialiste.

Buvusi Monique, Manto Jankavičiaus vokalo mokytoja, turinti ilgametę muzikinę patirtį ir ką tik pradėjusi savo solinę karjerą kaip Mary Mo, po individualios pamokos neslėpė, kad Raminta turi Dievo dovaną – gražų balsą ir gebėjimą unikaliai jausti muziką. Jai uždainavus pamokos metu, scenos profesionalė Marija teigė jaučianti per kūną einančius šiurpuliukus.

Pagrindinis dalykas, kurio, anot atlikėjos, Ramintai vertėtų išmokti – kovoti su savo baimėmis. Tačiau tai yra itin nelengva užduotis net ir labai patyrusiam atlikėjui.

„Mes bijome, kad nepaimsime tam tikros natos, ant scenos užkliūsim ir nugriūsim. Labai daug baimių, kurios suteikia neigiamą efektą net pačiam dainavimui“, – sako moteris, linkėdama Ramintai drąsos ir vidinio ryžto ne tik dainavime, bet ir kitose srityse, nes „turime tik vieną gyvenimą, tad reikia jį gyventi pilna koja“.

Pamatykite, kaip projekto dalyvei pavyko įveikti savo baimes ir sudainuoti itin jautrų, be galo romantišką Ed Sheeran kūrinį „Kiss me“ vieno populiarausių sostinės gyvos muzikos klubų scenoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės