„Taip gailiuosi, kad nepasiklausiau tam tikrų patarimų ir šioje santuokoje, ir prieš buvusioje santuokoje“ ,– mintimis dalijosi moteris. V.Siegel teigia per vėlai supratusi, kad mamų reikia klausytis, kadangi jų patarimai gali apsaugoti nuo skaudžių gyvenimo klaidų.

Nors V.Siegel dabar yra sukūrusi artimą ryšį su savo mama, anksčiau jauną moterį ji spaudė priimti tam tikrus sprendimus, rinkosi griežtesnį dukros auklėjimą. Dar būdama nepilnametė, žinoma moteris turėjo galimybę išskristi dirbti modeliu į Milaną, tačiau mama dukrą griežtai sustabdė: „Buvau to sudėjimo ir tų bruožų, kad galėjau dirbti modeliu – išvykti į Milaną. Mama tuo metu manęs neišleido, nes aš privalėjau pabaigti kolegiją“.

Nors mama buvo griežta, tačiau anot V.Siegel, jos patarimai galėjo apsaugoti jauną moterį nuo padarytų klaidų ir tam tikrose situacijose padėti pasielgti išmintingiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją