O. Jonaitis tikina, kad pradžioje socialiniais tinklais visiškai nesidomėjo, o Inidė tiesiog mėgo fotografuotis. Kai tik susipažino, pora dirbo prekyboje. Nuo pat pradžių pašnekovai jau žinojo, kad nori dirbti sau ir šis noras atvedė iki to, kuo užsiima dabar.

„Viskas prasidėjo, kai prasidėjo turinio kūrėjų, influencerių era, kaip taip galima sakyti“, – prisimena I. Jasnauskaitė. Viso to pradžia buvo apie 2018 metus. Tuo metu jau buvo žmonių, kurie, kaip teigia laidos pašnekovė, jau turėjo įtakos visuomenėje ir savo nuomone gebėjo paveikti žmones.

„Aš irgi juos stebėdavau, matydavau, tas visas gražias nuotraukas“ – prisiminimais dalijasi I. Jasnauskaitė. Tuo metu pora planavo kelionę į Paryžių, nuo kurios viskas ir prasidėjo. „Tada, būtent tą savaitę aš ten pagyvenau kaip turinio kūrėja, prie kiekvieno kampo fotografavausi ir kai mes grįžome į Lietuvą, man visai tai patiko“, – atvirauja turinio kūrėja.

Grįžusi į Lietuvą mergina pradėjo kurti daugiau turinio socialiniams tinklams, rodyti įvairius, jos kurtus drabužių derinius. Po 2 mėnesių I. Jasnauskaitė gavo pirmą pasiūlymą pareklamuoti auskarus, mainais juos dovanojant merginai, o po pusės metų ji jau sulaukė pirmojo pasiūlymo sukurti turinį už pinigus. Tuo metu pasiūlyta suma už reklamą buvo 100eur.

Jų kuriamą turinį galite pažiūrėti čia:


Svarbu pasitikėti savimi ir darbas atneš rezultatų

Garsių Lietuvoje turinio kūrėjų karjera prasidėjo nuo pat paauglystės, bandant užsidirbti pinigų iš prekybos. Tik po truputį, surizikavę, jie pradėjo kurti turinį soc. tinklams. Pradžioje tai darė neatlygintinai ir tik po pusės metų sulaukė pirmojo piniginio atlygio. Tikėjimas ir noras dirbti patiems sau jiems padėjo tapti vienais garsiausių bei sėkmingiausių soc. tinklų turinio kūrėjų Lietuvoje. Ši istorija įrodo, kad labai svarbu pasitikėti savimi ir nors pradžia nebus tokia paprasta, tačiau įdėtas darbas ir tikėjimas tuo, ką darai galų gale atneša rezultatą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją