Gyvenime Gretai ant scenos teko lipti ne vieną kartą – ji buvo šokėja, muzikos grupės atlikėja, vėliau save išbandė ir fitneso varžybų scenoje. Moteris laidoje atviravo, jog neabejoja, kad jos išvaizda padėjo jai patekti į merginų grupę „Kitokios“, kurioje ji dainavo drauge su ilgamete bendražyge Indre Burlinskaite-Vaisieta.

„Aš manau, kad išvaizda tikrai yra labai svarbi. Išvaizda padėjo net ir patekti į merginų grupę, bet, aišku, ir mano charizma, – čia kas be ko“, – šypsodamasi dalijasi G. Lebedeva-Kazakevič.

Šiuo metu Greta padeda ir kitoms moterims rūpintis išvaizda, sudarydama joms mitybos planus bei sporto programas. G. Lebedeva-Kazakevič laidoje „Nepatogūs klausimai“ teigė, jog jaučia, kad turi būti pavyzdžiu jos treniruojamoms moterims.

„Mano darbe aš turiu būti pavyzdžiu. Manau, kad treneris turi būti pavyzdys – išvaizda, gyvenimo būdu“, – teigė ji.

Nors G. Lebedeva-Kazakevič pripažįsta, kad išvaizda yra itin svarbi jos gyvenimo dalis, ji tikina, kad moteris turi būti sumani, gudri ir protinga.

„Aš manau, kad vis tiek turi būti visuma. Tu negali būti tik kažkokia pripūsta gražuolė. Tačiau kiekvienas žmogus yra savo gyvenimo kalvis – kaip norėsi, kokia norėsi būti, tokia ir būsi, kaip norėsi atrodyti, taip atrodysi, kiek norėsi mokslų, tiek baigsi. Aš manau, kiekvienas mes pasirenkame. Kažkam yra gerai nesimokyti, kažkam yra gerai būti išlaikytinei, kažkam yra gerai dirbti labai daug, daryti karjerą, o man – visame kame turi būti viduriukas“, – teigė Greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)