Paklausta, ar šiuo metu jaučiasi laiminga, E. Sebrova veide neslėpė šypsenos.

„Net gal per daug laiminga. Net jaudina mane, kad esu per daug laiminga, nes turi būti balansas. Turi būti viskas taip neutralu, nes, kai esi per daug laimingas, po to gali labai stipriai kristi“, - atviravo ji.

Eleonora Sebrova

Pasak moters, dabar jos gyvenime pradėjo pildytis visa tai, apie ką buvo nedrąsu net pasvajoti.

„Mane pakvietė rugsėjo 21 dainuoti „United Nations” renginyje. Tame renginyje nežinau, ar bus Rihanna ir Shakira, bet jos tuose renginiuose dalyvauja. Raudonas kilimas, Niujorkas... Aš verkiau per tą pokalbį ir po jo supratau, kad, jeigu aš jau net nedrįsau apie tai svajoti, bet kažkas tokio atsitinka – man niekas nebebaisu. Man nebebaisu net mirti“, - teigė Eleonora.

Eleonora Sebrova

Savo laime ir sėkme E. Sebrova dalijasi su tūkstančiais ją stebinčių gerbėjų. Tiesa, tai patinka ne visiems.

„Aš negaliu patikėti, kad Niujorkas, su žvaigždėmis... Aišku, buvo kažkokie siekimai. Aš labai norėjau, kad Londone radijuje mane grotų – grojo. Numeris vienas esu Marbėjos radijuje. Visi man sako: ko tu giriesi? Žinai, kai tu labai daug turi – tu nebesigiri. Aš dar neturiu tiek daug. Aš viskuo džiaugiuosi“, - teigė ji.

Nors šiuolaikinis gyvenimo ritmas dažnai verčia pamiršti apie tai, kaip svarbu yra palaikyti gerą emocinės sveikatos būklę, turime nepamiršti, jog ignoruoti nuotaikos svyravimų ar kitų gilių vidinių problemų – nevalia. Padėti sau – labai svarbu, nes vidinė laimė ir ramybė yra tai, ko trokštame visi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją