„Kartais žmonės partnerio nori ne iš savo aplinkos, darbovietės. Ieškojimas socialiniuose tinkluose leidžia pasiekti partnerius ir kitoje šalyje, su kitokiais interesais, pomėgiais. Tokiu būdu galima pasirinkti iš daug platesnio rato“, – apie partnerio paieškas pažinčių programėlės bei socialiniuose tinkluose mintimis dalijasi L. Straukė.

Nors pliusų įžvelgti tikrai galima ir nurašyti šio pažinčių būdo nereikėtų, visgi yra ir neigiama pusė.

„Daugelis klientų teigia, kad ten yra daug nekokybiškų ryšių, todėl reikia įdėti daug darbo“, – teigia psichologė-psichoterapeutė.

Viena iš pagrindinių grėsmių šiuo metu yra tai, kad žmonės suteikia labai trumpą šansą atsiskleisti vienas kitam.

„Labai dažnai gali būti, kad susitikau, bet stebuklas neįvyko ir aš noriu toliau ieškoti to vienintelio ir einu į kitą pasimatymą. Tikrai tenka išgirsti, kad kartais žmogus eina į kelis pasimatymus per vakarą. Man tada kyla klausimas: kaip tu esi pasiruošęs išklausyti tą žmogų, jeigu tu po valandos ar dviejų jau turi būti su kitu žmogumi?“, – retoriškai klausia pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją