Paklaustas apie tai, ar greitas išpopuliarėjimas buvo jo siekiamybė, ar tai atsitiko atsitiktinai, B. Lastauskas atviras: „tikrai niekada negalvojau, kad noriu būti žinomas.“ Tinklaraštininkas sako žinantis, kokias grėsmes gali sukelti populiarumas.

Laidos pašnekovas džiaugiasi, kad visa tai susiklostė būtent dabar, kai jam yra beveik 30 metų, o ne itin jauname amžiuje, kaip dažniausiai nutinka kitiems. Tokiu būdu, vyro nuomone, jis išvengė greitai išpopuliarėjusių jaunų žmonių problemų.

Nors didėjančius peržiūrų, reakcijų į kuriamą turinį skaičius kūrėjas tikrai pastebi, tačiau labiau kreipia dėmesį į kitus dalykus: „aš stengiuosi orientuotis į kūrybą, dėl to aš visiškai nepasakyčiau, kad man kažkas pasikeitė.“

„Svarbiausias dalykas yra draugai, draugeliai, mano bachūriukai, su kuriais mes buvom visą laiką, kurie mane pažįsta nuo seniai, kurie su manimi nebendrauja taip, kaip dabar daug žmonių bendrauja, kai tu tiesiog tapai įdomus kitiems.“ – atvirauja pašnekovas, pridurdamas, kad seni draugai jam leidžia būti savimi ir daryti tai, kas jam patinka.

Suvokti, kad niekas nepakito ir jis liko tuo pačiu žmogumi, kokiu buvo prieš tapdamas žinomu kūrėju, B. Lastauskui labiausiai padeda du dalykai: šeima ir draugai.

Žinomas tinklaraštininkas atskleidė, kaip svarbu nepamiršti kas esi, kur esi ir nepasiduoti įtakai, kurią daro populiarumas. Šeima ir seni draugai yra pagrindiniai dalykai, kurie padeda išlikti savimi, leidžia užsiimti mėgstama veikla. Labai svarbu atskirti, kurie žmonės rodo dėmesį tik todėl, kad tapai įdomus ir žinomas, o kurie su tavimi yra dėl visiškai kitų priežasčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją