Aktorius teigia, kad puikiai įsiminė kartą jam pasakytą režisieriaus E. Nekrošiaus komentarą:

„Jis sakydavo – devyni darbai, dešimtas badas. Ir aš vistiek suspėjau viską. Kuo daugiau dariau, tuo daugiau suspėjau. Man nuo to kaifas“, – atskleidė R. Rudokas.

Tačiau šiuo metu aktorius teigia, kad norisi truputį sustoti, turėti daugiau laiko sau.

„Anksčiau galėjau 6 valandą keltis, 12 nakties gultis ir nereikalauti laiko sau. Galėjau dirbti, dirbti, dirbti. Dabar man reikia pusantros – dviejų valandų per dieną sau“, – teigia jis.

Kaip geriausią poilsį nuo visko ir laiką sau žinomas vyras įvardija aktyvų laisvalaikį:

„Sporto salė, jėgos aitvarai, kalnų slidės. Aš ten pailsiu, išsikraunu, pasiruošiu kitiems darbams. Darydamas kardio planšetėje galiu persiskaityti scenarijų, pasiruošti kitai dienai, galva pailsi, su niekuo nebendrauju. Man nereikia emocijų sporte – reikia tik pabūti su savimi, nusinulinti. Čia yra visa esmė.“

Žinomo aktoriaus pavyzdys įrodo, kad net ir labai įtemptoje dienotvarkėje būtina rasti laiko sau, pailsėti, pamiršti visus dienos rūpesčius. Tai ne tik padės būti produktyvesniam, bet ir geriau jaustis, neperdegti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją