„Mano gyvenimas – kaip šventė, nes, tiesą pasakius, jį ir pasidarau kaip šventę, kad ir būdama visiškai kažkokioje duobėje,“ – mintimis dalijosi R. Kulvinskytė.

„Darbas ir malonumas – mūsų vaikystėje niekas taip nemokė: yra darbas ir yra malonumas. Ir manau, kad daugybė žmonijos nelaimingumo atėjo iš to, kad mes kažkurioje vietoje atskyrėme šiuos dalykus. Tiesiog, kad tu turi dirbti, dirbti, dirbti, užsidirbti, o tada jau jausti malonumą,“ – vaikystėje įdiegtais prisiminimais dalijosi pašnekovė.

R. Kulvinskytė tinklalaidėje teigė, kad pasaulis tampa kur kas lengvesnis, šviesesnis, kai į jį žiūrime šiek tiek kitaip, nei kad visi – įprastai. Tik labai svarbu atrasti savitą, unikalų būdą gyventi, nes tai, kas galbūt tinka ir patinka kitiems, kas daro juos laimingus, nebūtinai tiks kitam. Gyvenimas – žaidimas, kuri kiekvienas galime pasirinkti kokį norime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją