Kaip teigia R. Rudokas, vienu metu jį gatvėje pradėjo pažinti visi: nuo vaiko iki senjoro. Toks staigus išgarsėjimas padarė pokyčių jo elgesyje:

„Pajunti euforiją, pradedi pūstis, imi sklęsti trupučiuką virš šaligatvio. Užsimeti akinukus, išeini į Gedimino prospektą ir esi toks pakylėtas. Paskui prie tavęs bare kažkas prieina, grubiau kažką pasako, iškart įsižiebi, įsižeidi, iškart kumščius į darbą. Yra buvę tokių situacijų. Esu ir gavęs, ir davęs“, – teigė žinomas vyras.

Tačiau laidos pašnekovas atviravo, kad sulaukus apie 36-erių metų, visa tai baigėsi ir aktorius priprato prie nuolatinio dėmesio.

Nors išgarsėjus daugelis pajunta elgesio pasikeitimus, tačiau laikui bėgant suvokia, kad jaustis viršesniu už kitus nereikia, o prie gaunamo dėmesio pamažu pripranta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją