„Kalbant apie šiuolaikinį jaunimą, turbūt pagrindinis skirtumas, ką pastebiu, kad žmonės nebijo tyrinėti. Pastebime, kad išbando vienokį, kitokį partnerį ir tai tikriausiai nėra blogas dalykas, nes mes visgi tada daug labiau pažįstame save, suvokiame, ko mes norim ir tikrai girdžiu, kad kartais ir pasako, jog „mano kiekvienas pasirinkimas vis yra geresnis.“ Tai reiškia, kad kažkada, kai jau pasirinksiu ir kursiu ilgalaikį santykį, tai tas santykis bus ne iš vieno vienas“, – paaiškina L. Straukė.

Jos manymu, anksčiau, jei stebėtume mūsų tėvus ar senelius, kartais tikrai būdavo pasirinkimas vienas iš vieno - tai reiškia, kad pirmas santykis būdavo ir paskutinis, partneriai nebūdavo keičiami.

Šiais laikais tai jau pasitaiko labai retai, žmonės nebijo eksperimentuoti ir ieškoti sau pačio tinkamiausio partnerio, su kuriuo norės kurti bendrą gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją