„Moteris išvis galėtų spręsti, ar jai daryti cezario pjūvį, ar ne. Nes aš manau, kad daug kas labai bijo, o cezario pjūvis yra lengvesnė išeitis. Mano sūnus gimė per cezario pjūvį, aš nenoriu detalizuoti nieko, nebuvo kitos išeities, bet tai įvyko greitai, o kitos moterys, jos labai kenčia dėl to pačio gimdymo“, – mano laidos pašnekovas.

Žinoma, pasitarti su gydytoju būtina, tačiau dizainerio nuomone, daryti cezario pjūvį, ar ne, turėtų spręsti kiekviena gimdyvė. Jo teigimu, moterys gali daryti viską, o uždrausti joms negalima nieko.

„Aš manau viską gali leisti daryti. Pas mus ir taip pakankamai apribota viskas. Ką reiškia leisti? O ko tu gali neleisti?“, – retoriškai klausia A. Pogrebnojus.

Žinomas vyras taip pat mano, kad su metais moterys tarsi nugalės vyrus dėl savo teigiamų savybių.

Aleksandras Pogrebnojus

„Jos darbštesnės, protingesnės, Lietuvoje bent, aš kiek susiduriu. Man žymiai fainiau dirbti su moterimis visada, nes jos yra labai atsakingos. Pas mus vyrai nori visi direktoriais arba prezidentais būti, jie yra tingesni žymiai. Galbūt ir aš iš tų pačių“, – šypteli laidos pašnekovas.

A. Pogrebnojus sako, kad vyrai galėtų turėti dar mažiau teisių nei moterys.

„Įdomu, ką uždrausti, tik reikia sugalvoti“, – juokauja jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją