Vienas iš renginio organizatorių, „Jaunasis lenktynininkas“ įkūrėjas Lukas Jaruševičius sutiko su mumis pasidalinti apie tai, ką patirti galės čia atvykę žiūrovai.

„Šį šeštadienį Alytuje vyks dviejų dienų trukmės „Adrenalino festivalis“, kurio metu pagrindine Alytaus miesto gatve vyks dviejų disciplinų varžybos – traukos lenktynės (DRAG) ir Lietuvos automobilių Street Race čempionato V etapas“, – pagrindines festivalio varžybas pristato vaikinas.

Lukas Jaruševičius

„Šeštadienį suteiksime galimybę kiekvienam žiūrovui pajausti azarto bei adrenalino skonį, specialiai tam rengiamame žiūrovų slalome“, – teigia L.Jaruševičius.

Anot L.Jaruševičiaus, žiūrovų slalomo organizatorių tikslas – leisti legaliai išbandyti lenktynininko rolę. „Norime parodyti, kad greičio vystymas turėtų būti trasoje, o ne už jos ribų. Tikime, kad stebint autosporto varžybas ne retam žiūrovui taip pat atsiranda noras lėkti, todėl suteikiame galimybę „nuleisti garą“ trasoje“, – apie emocinę naudą pasakoja vaikinas.

Anot jo, sunku net žodžiais apsakyti jausmą, kuris užplūsta, stovint prie starto linijos.

„Ir jaudulys, galbūt baimė, tačiau vos tik pradėjus važiuoti, visos neigiamos emocijos išnyksta. Užplūsta adrenalino ir azarto jausmas, nors nurungti ne tik varžovus, bet ir patį save. Kartais tų emocijų būna daugiau, kartais mažiau, tačiau bet kuriuo atveju, tokia veikla tampa savotiška „iškrova“, – mintimis dalijasi L.Jaruševičius.

Asociatyvioji nuotr.

Jaunimas dažnai nori patirti tikro adrenalino. Taip yra todėl, kad patyrę ekstremalių pojūčių, žmonės pasijunta fiziškai nepalyginti geriau – susitvarko jų širdies darbas, suaktyvėja smegenų veikla, padidėja organizmo tonusas ir pagerėja bendra savijauta, anksčiau buvo rašoma Delfi.

Norėdami išbandyti save lenktynininko pozicijoje bei pajusti, ką reiškia adrenalino bei azarto lavina, užplūstanti dalyvaujant lenktynėse, tai galite sėkmingai padaryti jau šį savaitgalį Alytuje. Spauskite greičio pedalą lenktynių trasoje, o ne už jos ribų ir patirkite pačias geriausias emocijas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją