Dažnai šmaikčiai reaguodamas į nuomonės formuotojų pasisakymus socialiniuose tinkluose, filmuodamas parodijas, B. Lastauskas atviras: „Suprantu, kad tas darbas nuomonės formuotojų, jis nėra lengvas. Jeigu ypač į jį žiūri atsakingai“.

Laidos pašnekovas suvokia, kad pasakyti kažką ne taip yra labai lengva, kai per dieną tenka tiek daug bendrauti su auditorija socialiniuose tinkluose: „Kai per dieną kalbi tiek reklamų ir storių, lengva susivelti, leptelti tą nesąmonę.“ Vyras tikina, kad darydamas įvairias parodijas, jis nelaiko jokio pykčio ir prieš nieką nėra neigiamai nusiteikęs.

„Daug reels, kai aš pašiepdavau, pažvengdavau ir pakomentuodavo tos pačios merginos, pasijuokdavo ir padėkodavo už reklamą. Tai aš manau, kad taip daug paprasčiau.“– apie reakciją į jo kuriamą turinį pasakoja B.Lastauskas.

Vyro nuomone, viskas priklauso nuo to, kaip į kuriamas parodijas pažvelgsi. Tokiose situacijose reikia mokėti iš savęs pasijuokti ir nepriimti viso to rimtai. Visi kiekvieną dieną darome klaidų, pasakome kažką ne taip, ypač, jei tenka kurti turinį socialiniuose tinkluose, daryti įvairias reklamas, daug kalbėti ir bendrauti su auditorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją